Munkatársak

Székely Endre

valasztott_-3005

Nagy tapasztalattal rendelkezem üzleti tervezés, innovációmenedzsment és projektfinanszírozás, illetve külkereskedelmi tanácsadás terén. Hiszem, hogy megfordíthatjuk azt a trendet, hogy ma könnyebb egy többmilliárdos projekthez forrást szerezni, mint egy kisvállalkozás húsz- vagy ötvenmilliós termékfejlesztéséhez.

Perényi Melinda

valasztott_-3078

A Kecskeméti Főiskola GAMF Karán végeztem gazdálkodási menedzserként, 2006. óta dolgozom az Esco Kft-nél, mint projektvezető. Főként informatikai, innovációs és technológia fejlesztéssel kapcsolatos projektekkel foglalkozom, amelyek előkészítésében és megvalósításában is aktívan részt veszek. Hiszem, hogy kellő támogatással az ország bármelyik szegletében életképes lehet egy ilyen projekt, és nem hagyunk magunk mögött végképp leszakadt térségeket.

Tóth Noémi

portre-2974

2010-ben végeztem a Károly Róbert Főiskola pénzügy-számvitel szakán, majd mérlegképes könyvelői vizsgát is tettem. jelenleg valamennyi számviteli és adózással kapcsolatos feladatért én felelek, az ügyfelek felé történő tanácsadói munkákat is én végzem ezeken a területeken. Hiszem és tapasztaltam, hogy egy sikeres vállalkozás életében elengedhetetlen, hogy naprakész legyen a folyamatosan változó jogszabályok területén.

Keszthelyi Zsuzsanna

nyers_junius_1-0947

2010-ben végeztem közgazdászként a Szent István Egyetem gazdasági agrármérnök szakán, Regionális fejlesztés szakirányon. Az elmúlt évtizedben elsősorban civil szervezetek munkáját segítettem, Európai Uniós és hazai pályázatok megírásával és teljes körű lebonyolításával, valamint pénzügyi menedzsmenttel. Nagyon fontosnak tartom az alulról jövő demokratikus kezdeményezéseket, és a közösségi szerveződéseket, amik a fenntartható életmódot propagálják.